Nu het knuffelen weer mag, flirt Mona Keijzer openlijk met Groep Omtzigt Terwijl binnen het CDA het dienen van meer Heren de toekomst meestal ongewis maakt, stuurt La Keijzer serieus aan op een samensmelting met Groep Omtzigt. Ze maakt geen pas op de plaats, zeker niet nadat ze binnen het CDA op SGP-wijze is weggezet bij de vervanging van Buma en De Jonge. Het is ook niet meer uit te leggen. Overstappen naar de VVD geeft zeker strijd met de vele vrouwelijke collega-hoogvliegers, waardoor ze meteen al tegen het glazen plafond zit. D66 is ook geen optie, omdat die partij met hun touwtjes-uit-de-brievenbus-cultuur een dusdanig open maatschappij heeft opgeleverd, waardoor de criminaliteit en de Corona pandemie hoogtij vierden en Mona juist in deze onwenselijke situatie terecht kwam. Daarnaast vindt ze Kaag schijnheilig en onbetrouwbaar, omdat die al jaren geen touwtje meer uit haar gleuf heeft hangen en daarmee ook tegen de visie van haar eigen partij indruist. Groen Links, PvdA, SP en de PvdD wilden tijdens Covid-19 iedereen al doodknuffelen, terwijl de rechtse partijen last hebben van teveel testosteron en daar is ze juist op tegen. Als er “teveel test” voor staat vindt Mona het discutabel. Bij1 klinkt met de dag eenzamer, want Sylvana bekijkt het te zwart-wit. Wilders past wel beter bij de regio Volendam, maar ze wil toch meer om zich heen kijken. En dan gloort Groep Omtzigt! In de nadagen van de besmettelijkheid nog overzichtelijk klein, maar in de peilingen al de 2e partij. Er schijnt een eerste speeddate gepland te zijn op Urk. En met twee oud CDA-ers kon er zo nog maar eens een bijbels wonder geschieden. Een volledige groep die opstaat uit de dood!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *