Sophie (39) vertelt: “Ik heb altijd al gezegd dat ik afstand neem van de levensstijl van mijn ouders, want voordat je het weet heb je zo’n kutjoch met betraand gezicht aan de wand hangen! Ik ga dus ook niet naar supermarkten, omdat ik alleen maar genoegen neem met exquise producten. Prijs speelt daarbij geen significante rol. Veel eerder zijn voor mij factoren als tijd en specifieke aandacht van belang. Omdat ik nogal een excellente job en dito lijf heb, conserveer ik dat graag met behulp van een personal trainer en een meesterkok op afstand die middels een gezant zorgdraagt voor mijn inwendige mens, welke koerier tevens zorgdraagt voor de geestverruimende ondersteuning. Mocht er van deze dagelijks uitgebalanceerde en duurzame productpakketten onverhoopt wat overblijven, wordt dit voor hergebruik geplaatst in de American Freeze/Fridge Combination. Zo ontstaat er geen onnodige verspilling. Mijn ouders zijn nog zo van de vorige eeuw dat ik ze echter niets kwalijk neem. De kleine bijdrage die ik hiermee lever aan hun welzijn is voor hen van harte welkom en voor mij volledig weg te calculeren, want eigen woonruimte ligt voor mij voorlopig nog niet binnen handbereik!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *