In de reeks “Help John de Mol de winter door!” zal productiebedrijf CRUCIFLIX de komende tijd een aantal varianten van realityshows aan het kijkend publiek voorleggen om zo de SBS groep van een booster te kunnen voorzien. “De Meisjes Weiland” gaat niet over hysterische alcoholistische kasteeldames die het woord “Chateau Migraine” niet eens kunnen schrijven, maar over hardwerkende Nederlanders die ooit bij “Ik vertrek” zijn vertrokken en nu gepokt en gemazeld terugkomen om het boerenbedrijf een écht serieuze kans te geven. Zullen zij er in slagen om in dit kikkerlandje met sloten aan onnavolgbare regels én een stijgende zeespiegel het hoofd boven water te houden? Een serie dus om uit te melken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *