In de reeks “Help John de Mol de winter door!” zal productiebedrijf CRUCIFLIX de komende tijd een aantal varianten van realityshows aan het kijkend publiek voorleggen om zo de SBS groep van een booster te kunnen voorzien. “Sterven Met Sterren” is dan ook alweer het derde voorstel, hoewel dit nog een werktitel betreft. “Afschot door Uitschot” dekt de lading beter, want er worden op de set alleen echte kogels gebruikt. Het betreft hier namelijk een klopjacht van BN’ers op NNBN’ers en vice versa, om beide populaties qua biodiversiteit en klimatologie verantwoord te maken en te houden.
Dit spannende spektakel dat vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week real-time te volgen zal zijn, gaat niet alleen de wapenhandel en economie nieuw leven inblazen, maar zal ons land vooral ecologisch laten opfleuren en definitief op de kaart zetten. Er is echter één minpuntje: Kijkwijzer acht dit programma niet geschikt voor mensen met zwakke zenuwen of een gevoelige maag. Zij kunnen, net als personen die niets met (rood) vlees hebben, via het tweede scherm naar “Help, mijn partner is een groentje!” kijken, of al knabbelend luisteren naar de podcasts “Vegaverhalen uit de Volkstuin”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *