De documentaire “Get Back” van Peter Jackson was eerder deze maand al aanleiding tot een “Come Together” van het merchandise team van toen. Men had in “Penny Lane” namelijk nog een loods vol “Beatleslips”, sinds de dag dat het definitieve “Let It Be!” had geklonken. Dit ondergoed was destijds erg populair, omdat daarop het gezicht van een Beatle naar keuze kon worden aanschouwd. Voor de vrouwelijke “Judes” leuk om in de spiegel te zien, voor de mannelijke om met de kreet “Oh Darling” of “And I Love Her” van de nog meer bewonderde damesbips te scheuren. Helaas riep de webshop na een zware verkoopweek van acht dagen al “Help!”
Fans stuurden, na een korte aanblik en een ferm “Hello, Goodbye” de slips namelijk massaal retour, omdat er bij geen enkel exemplaar het gezicht van hun idool werd aangetroffen, maar een gat!
Een woordvoerder geeft in gebrekkig Nederlands tekst en uitleg: “With A Little Help from My Friends” en met de “Yellow Submarine” heb ik het probleem uiteindelijk boven water gekregen. Na alle transities van normen en waarden in de laatste 50 jaar, waaronder die van de lichaamscultuur, verklaart de bijgeleverde handleiding, die meestal achterblijft in de doos, eigenlijk alles. “Trek de slip met het gat zo hoog mogelijk op en kam je schaamhaar vervolgens in het model van jouw Beatle!””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *