Nu ook de tijdsgeest aan dementie lijdt, heeft de KNMG besloten hun bloedeigen standpunt te euthanaseren. Het kon zo niet langer. Professor H.A.R. De Schijf geeft, bij wijze van hersentraining, een opsomming uit het blote hoofd: “ In het eerste stadium zie je politici die ernstige problemen hebben met hun korte, ofwel actieve, geheugen. In fase twee treffen we vervolgens burgers aan die zich niet meer bewust zijn van wat er om hen heen allemaal gebeurt. In het derde en laatste stadium zien we binnen voornoemde groep een splitsing ontstaan. Patiënten met Musculaire Dementie die totaal geen besef meer hebben van wat ze zelf uitvreten, maar dat verbloemen met spierballentaal, en degenen met de Antagonistische Dementie. Zij gaan, zonder ook maar enig flauw benul, simpelweg overal tegenin. Hierdoor dreigt er niet alleen een zinloos bestaan, maar is er voor de hele bevolking zelfs sprake van ondraaglijk lijden. Wij adviseren dan ook met klem een versnelde landelijke toediening van de boosterprik, maar dan wel in een nieuwe variant!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *