“We hebben dit zo gemist!” Niet alleen politieke, maar ook sociale en maatschappelijke partijen, alsmede burgers en buitenlui zijn het dit keer roerend met elkaar eens. “Hiermee krijgt ons leven weer inhoud en urgentie!”
Een van de dolenthousiaste woordvoerders reageert dan ook zichtbaar geëmotioneerd: “Sinds de verkiezingen van maart jongstleden konden we onze verbindende bijdrages eigenlijk niet echt meer kwijt. We waren zelf ook min of meer demissionair. Daarnaast was de Covidtroef volledig uitgespeeld, op wat oplevingen en variaties op dat thema na, dus ja, we zijn hier heel erg blij mee!”
Uit de inmiddels hossende polonaise maken zich nog twee feestvarkens los die kirrend hun vreugde komen delen. “Vanaf januari kunnen we er weer traditioneel oudhollands tegenaan! Een dobberend land is namelijk nog steeds het meest gediend bij instructies vanaf de wal. En weet je wat helemaal mooi is? Er komen nu zelfs 20 azijnpissers die we ouderwets de maat kunnen nemen. Dit is dus precies wat we al die tijd nodig hebben gehad. We wensen iedereen dan ook een constructief 2022 met veel georganiseerd vuurwerk. We gaan beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *