“Dit heb ik gewoon zien aankomen, want ik volgde hem al een tijdje!” reageert Aart S. Engel op de massa aangifte tegen broer Willem. “Het spreekwoord ‘Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten’, was altijd al van toepassing op Wimmie, zoals we hem thuis noemen, dus dat hij nu ook een flinke schare achtervolgers heeft, lag al geruime tijd voor de o zo plausibele hand.
Zijn aanhangers daarentegen heeft hij niet zo maar op een presenteerblaadje gekregen. Die moesten gehersenspoeld worden en daar was een booster voor nodig. Hiervoor maakte hij dankbaar misbruik van de geldende coronabeperkingen en-maatregelen door massale schijt-aan-de regels feesten te organiseren. Tijdens die schurk-maar lekker-tegen-elkaar-aan bacchanalen kon hij dan iedereen van chips voorzien om hen daarna te volgen en zij hem. Dat breekt hem nu uiteindelijk op, en volledig terecht, want hij is overduidelijk schuldig aan alles wat hem ten laste wordt gelegd. Maar het blijft wel familie, dus zou ik het bijzonder sneu vinden als hij bij veroordeling alsnog een spuitje krijgt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *