“De grote boze Wolff gelooft zeker nog steeds in sprookjes!”, lacht R. Kapje, woordvoerster van de ‘Federation Internationale de l’Automobile’, oftewel de FIA. “En met zijn voornaam ‘Toto’ moet hij zeker weten dat wie een gokje waagt wel eens naast de hoofdprijs kan grijpen. Maar hij schijnt niet zo goed tegen zijn verlies te kunnen, blijkt nu. Ik vind het dan ook ongelofelijk laf en volledig respectloos om niet op te komen dagen tijdens ons gala waar jullie Max Verstappen de kampioensbokaal kreeg overhandigd. Mercedes vliegt hier, wat mij betreft, volledig uit de bocht en in dat geval hadden ze sowieso verloren. Om zelf echter niet ook in de vangrail of kreukels te eindigen door een aanklacht en bijbehorend proces, ga ik nu onmiddellijk in de remmen door het woord Mietjes terug te nemen. Ik bedoel hier natuurlijk Genderneutrale Ruggengraatloze Slapjanusjes!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *