Kees (57) is er onderhand helemaal klaar mee. “Dat klotevirus heeft een dusdanig negatieve invloed op mijn gezondheid dat het mijn uiterste houdbaarheidsdatum per week zelfs met twee weken dichterbij brengt, want zoiets werkt natuurlijk van twee kanten. Aangezien we toch alleen nog maar binnen mogen zitten en een beetje wandelen, zou ik zeggen: loop eens even mee door mijn persoonlijke problematiek. Zo wilde ik bijvoorbeeld stoppen met roken, maar door het hele dagen alleen maar in de bank te hangen en te Netflixen, ga je uiteindelijk toch iets zoeken om met je handen te doen. Het schijnt echter wel dat Shag dan weer veel gezonder is dan filtersigaretten. Ik wilde ook liever gaan sporten, maar sportscholen zijn overdags dicht en ’s morgensvroeg opstaan heb ik eigenlijk nooit geleerd, omdat ik al jaren ‘s middags mijn uitjes naar de sociale dienst en het UWV heb. Tevens wilde ik veel minder en gezonder eten, maar die kutmondkapjes maken het verantwoord winkelen eigenlijk onmogelijk, omdat ik door het roken en mijn overgewicht al weinig lucht van mezelf heb. En toch probeer ik op allerlei manieren positief te blijven, al schijnt dat dan momenteel juist niet de bedoeling te zijn. Het is gewoon ronduit frustrerend. Mijn ex zei het zeven jaar geleden al met vooruitziende blik: Als dit zo door gaat, ben ik er wel klaar mee Kees!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *