“Rutte IVus ligt natuurlijk het meest voor de hand, ook in de varianten Rutte 4us of Rutte Vierus”, zegt S.J. Bitterzoet van Cyniclowns Gok & Kansspelen. “Maar in de felle strijd tussen de Rutte kabinetten en de Covid-varianten, waarbij mooi en eerlijk spel belangrijker is voor ons dan winnen, gaat een degelijke Griekse naam natuurlijk boven één die voortkomt uit het visserslatijn. Dus na Alfa, Beta, Delta en Omikron, maar vooral om betrouwbaar over te komen en ook nog serieus genomen te worden, kan Rutte niet meer achterblijven: hij zal blijvende herinneringen moeten gaan maken. Zelfs de Koning, door onze premier onlangs nog voorgesteld als toekomstig informateur, nam geen genoegen met slechts een numerieke toevoeging aan zijn naam Willem. Met 17 miljoen coaches echter zullen we het ook nu weer zelf en vooral individueel moeten gaan opknappen. Bedenk dus een aanstekelijke naam voor deze vierde Haagse variant en maak serieus kans op een Booster Sixpack! Ondanks dat we allemaal de beste oplossing zullen claimen, vallen er slechts 100 in de prijzen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *