Na vier keer uitstel van de heugelijke dag trouwden ze uiteindelijk in september 2021, maar het nog zo prille huwelijk van Wopke en Liselot staat momenteel voor de tweede keer zwaar onder druk. Leidde onlangs het CDA-lijsttrekkerschap nog tot een ongewenste uitbraak van allerlei ongemakken binnen hun relatie; nu werpt zijn nieuwe ministerspost een zwartgallige schaduw over huize Hoekstra. Via een Zoom-verbinding geeft Liselot tekst en uitleg. “Hij zou juist vaker thuis zijn en meer investeren in zijn gezin. Duh………, dat gaat zeker lukken als minister van buitenlandse zaken. Daarnaast heeft mijn vertrouwen al eerder een deuk opgelopen door zijn overmatige interesse en ‘financiële injecties’ in de Maagdeneilanden. Als hij echter zo graag wil prikken mag ik dat ook! Daarom heb ik een omgekeerde booster in zijn immer zwakke vlees gezet, waarmee ik mezelf en onze kinderen in ieder geval voorlopig bescherm. En oh, wat is het lekker om zo’n hoog geplaatst iemand eens heerlijk onbeschoft in zijn aquasi onschuldige tronie te hoesten. Zeker als hij daardoor met Corona voorlopig thuis moet blijven werken!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *