“Onze zoon en dochter doen sinds het begin van de verlengde kerstvakantie mee aan een sociaal-creatief experiment.” Stiefvader Leo schiet echter meteen vol tijdens deze openingszin en vlucht weg naar de keuken. Bonusmoeder Ria pakt de draad van zijn verhaal op. “Door het vele thuiszitten moesten we op zoek naar een goede uitlaatklep voor hun energie, creativiteit en eigenzinnige pubermeningen. We hebben bedacht dat ze zelf T-shirts gingen ontwerpen, bedrukken en uiteindelijk dragen met daarop hun standpunten over duurzaamheid, dierenliefde, LHBTQ+ diversiteit en meer van deze huidige polariserende onderwerpen. Zo hebben de slachtoffers van kinderarbeid in de textielbranche in India er namelijk ook nog wat aan. Tot nu toe zijn ze jammergenoeg uitgescholden, beledigd, vernederd, bespuugd en zelfs met flessen bekogeld!” Vader Leo schuift inmiddels weer aan: “We houden dus beiden ons hart vast voor wat er de komende week allemaal over hen heen komt, als ze het ouderlijk huis weer voor het eerst verlaten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *