Stevie (71) vertelt: “In mijn artiestenbestaan heb ik wonderlijke avonturen meegemaakt die het daglicht niet konden verdragen, maar zeker succesvol verfilmd zouden kunnen worden, hoewel ik persoonlijk de voorkeur geef aan podcasts. Zo trad ik ooit op in het vrouwencafé van een klein gehucht waar, naar men mij vertelde, louter blonde beauty’s kwamen. In de pauze schoof ik dus op de tast, wat toen nog totaal geen probleem was, tussen de dames aan de bar. Omdat er nogal veel grappen werden gemaakt over de grootte van het geslacht van afro-Amerikaanse mannen en het feit dat mijn zonnebril zo mooi kleurde bij mijn huid, besloot ik ze een koekje van eigen deeg te geven die zij op hun beurt niet aan zouden zien komen. “Meisjes,” zei ik, ik ken nog een hele leuke mop over blondjes!” De barkeepster maakte het geluid van een rolberoerte en sprak met ernstig toe. “Ik ben wereldkampioene American Wrestling, blond en 1.87 lang. Vicky, links van je is ook blond, 2.01 lang en doet aan kickboksen. En dan, last but not least, zit rechts van je blonde Shannon 1.79 lang, ooit tweede geworden bij De Sterkste Vrouw Van Illinois. Ik zou me dus wel twee keer bedenken voor ik hier zo’n mop ten gehore bracht We slaan je echt blond en blauw!” Ik dacht even diep na en zei: “ Okay, ik ga er niet aan beginnen. Ik moet zo een uur spelen, maar als ik die mop eerst ook nog drie keer moet uitleggen, pleeg ik contractbreuk!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *