Stanley (38, Criticaster) schrijft: “Ik was met stomheid geslagen toen ik wakker werd op de afdeling Intensive Care. Ik lag echter niet op mijn buik, dus het was gelukkig geen Corona. Een mondkapje had me in dit geval ook niet kunnen beschermen, vertelde de K.N.O.-Arts nadat ik heftig gebarend en kreunend uitleg had geëist. “Een mondkapje had u in dit geval ook niet kunnen beschermen, de verwonding kwam namelijk van binnenuit!” Wat er zich echter precies heeft afgespeeld kon hij me niet vertellen en ik was niet alleen een stuk van mijn aangezicht, maar nog een groter deel van de film kwijt. Wel was er een getuige die het allemaal heeft zien gebeuren, maar die wil het er vooral niet over hebben en houdt dus zijn lippen stijf op elkaar. De chirurg heeft in overleg met K.N.O.-arts besloten om de wond te hechten en me zo de mond voorlopig te snoeren!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *