Freek(38) vertelt: “Ongelofelijk dat ik dit na mijn haaienbeet nog mag meemaken. Ik was met mijn team op zoek naar slangen, want Eva was het laatste serpent dat ik in het wild had ontmoet. Stuit ik op een kwade dag toch zo maar op een volledig onontdekte stam! En nog gekker: uit DNA-onderzoek blijkt dat ze geen gen hebben dat verantwoordelijk is voor pessimisme. Dit volk kan niet balen! Alles verloopt dus op feestelijke, sociale, duurzame wijze en zorgt voor een continue stroom tevredenheid én gelukzaligheid. Als één van de dames bijvoorbeeld zwanger is, de kan-niet-bukke, vreten ze bij de bevalling met zijn allen niet alleen de moederkoek, maar meteen de hele moeder om het kind weg! Hoe positief wil je het hebben?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *