Gedetineerde Delano Q. (21) klapt, met een door pijn vertrokken gezicht, volledig uit de school:
“Jullie zullen denken dat ik een domme sukkel ben die daarom geen respect verdient, maar mijn broers en zussen, neven en nichten zijn allemaal advocaat, weet je! Via hen hoor ik precies wat er buiten allemaal speelt en geef ik mijn instructies door. Nee, ik ben dus niet zomaar een kruimeldiefje, maar een volwaardig lid van de georganiseerde misdaad! Daarom is het dan ook niet meer te traceren waar het in mijn geval fout is gegaan. Het is echter geen gebrek aan opvoeding, scholing of goede inburgering geweest! Hier is simpelweg sprake van een snitch of infiltrant. Dit krijgt dus nog een staartje waarbij meerdere koppen langs Shisha Lounges zullen rollen. Tot die tijd blijf ik zoals altijd positief in mijn doen en denken. Eerst maar weer eens leren lopen op krukken en daarna behendig worden op mijn scootmobiel, met de gedachte dat het doorknippen van mijn enkelbanden me voor verdere misstappen heeft behoed!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *