“Wie denk je dat Nederland heeft opgebouwd? Wij toch zeker! Dus weten wij ook als de beste hoeveel studentenflats er zijn en hoe makkelijk je een bestaand pand kunt verbouwen tot studentenhuis! En natuurlijk willen wij zo snel als de rollator of scootmobiel toelaat terug naar die paradijselijke woonomstandigheden. Vooral met de kennis van nu. Maar denk je dat die kansarme jeugd, die schijnbaar nog wel steeds de toekomst heeft, daar überhaupt aan mee willen werken? Het zijn gewoon losers met hun eeuwige studieschulden, burn-outs, stress, tussenjaren en onnodig lange leerwegen, want zo moeilijk is het allemaal niet. Poetin heeft het ook al lang door; met deze ruggengraatloze generatie gaat het westen de oorlog njet winnen. Dus blijven wij gewoon lekker en ruim wonen, bestellen elke avond bij Thuisbezorgd en hebben ondeugende wisselende contacten met de medewerkers van de thuiszorg. Tegen de tijd dat jongeren bereid zijn en in staat om een degelijke B&B prijs neer te tellen voor onze Tiny Houses, voorheen nog gewoon tuinhuisjes, zijn ze echter meer dan welkom. Dan gaan we er een poar neem’n!” Aldus Flip van Tiel (72), woordvoerder van oudstudentenvereniging H.O.M.E. (Houdt Ouderen Mentaal Energiek)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *