“Er viel geen drol meer aan te verdienen. En dat is ronduit zuur!” Woordvoerder Barry Pruim van Detailhandel Nederland kijkt bedenkelijk. “Alles verandert inmiddels sneller en vaker dan de looproutes in winkels. Vakkenvullen is zelfs een vak apart geworden. Daar waar wij het patent op zegels bij de producten hadden, doen postkantoren tegenwoordig  boodschappen bij de zegels. Deze kruisbestuiving en product-overlappingen tussen verschillende branches is nog maar net geaccepteerd, of er doet zich alweer een nieuw fenomeen voor. De thuisleverancier!
Tja, dat hele Covid-thuiswerk-verhaal heeft mensen definitief op rare ideeën gebracht. Maar goed, als er dan zoveel gezeikt moet worden, zou je verwachten dat het spul niet meer aan te slepen is, maar nee. Net als vleesvervangers het vlees volledig overbodig dreigen te maken, maakt de menselijke inborst nu het product azijn incourant. En ik kan zo een rijtje producten noemen die daarna aan de beurt zijn, maar ik wil de kat natuurlijk niet op het soja-spek binden. Wij gaan in ieder geval ter compensatie cursussen aanbieden! In de winkel en online. De eerste zal aangeboden worden aan alle azijnpissers: Hoe Leer Ik Met Een Lachend Gezicht Zuur Te Zeggen! Want het kan bij hen wel om de inhoud gaan, maar het oog wil tenslotte ook wat!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *