Hij is dusdanig gepokt en gemazeld qua besmettelijke virusinfecties en hoe die te implementeren in een feestelijke omgeving, dat ons koningspaar, zelf inmiddels ook al aardig gelouterd, hem als absolute autoriteit ziet op dat gebied en hem daarom als ceremoniemeester heeft aangesteld voor hun 20-jarige huwelijksjubileum. Cyniclown Magazine mocht hen interviewen.
“In Groot Brittannië heb ik ongelofelijk goed werk kunnen verrichten, dus in dit kleine kikkerlandje gaat dat zeker lukken, ondanks het feit dat jullie hier veel minder ruimte hebben. De anderhalve meter laten we bij de 2400 genodigden dus vallen en een mondkapje is natuurlijk totaal ongepast in het land waar men zelfs geen blad voor de mond neemt. We gebruiken megatenten zonder zijkanten, waardoor de doorloop en ventilatie in ieder geval optimaal zullen zijn en daarmee is de klus eigenlijk ook wel geklaard”, zegt Boris met een speelse knipoog vanonder zijn nog speelsere pony.
“Hij is niet dom en zelfs een beetje slim,” kirt Maxima, “waar was hij tijdens onze vakantie en de verjaardag van Amalia?”
“Je gunt zo’n man toch ook een feestje,” vult Willem zijn levenspartner aan, “zeker nu hij ‘in between jobs’ is!”
“En hij blijkt, heel royaal, Alexander Boris de Pfeffel Johnson te heten, dus er zijn meer overeenkomsten dan we al dachten!” kirt Maxima wederom, maar nu zeer enthousiast.
“Let me clear the fucking job, dear!” is dan ook het ferme statement van Boris na al deze lovende woorden.
“Dacht het niet, vriend!” reageert Willem echter uit het niets ongekend fel en wringt zich bruut tussen hen in. “Zo zijn wij niet getrouwd!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *