“Het huidige opentrekken van de ene beerput na de andere veroorzaakt een ernstige verstoring van de winterslaap en is tevens een grove schending van de privacy. Het schurkt dan ook heel erg tegen grensoverschrijdend gedrag aan. Daarnaast komen het bioritme en hun totale welbevinden fors in het gedrang. Knuffelen was al niet hun favoriete bezigheid, maar gepaste afstand is nu meer gewenst dan ooit! Eigenlijk heb je in hun habitat helemaal niets te zoeken en zitten zij ook totaal niet op jou te wachten, dus laat ze vooral met rust en laat de natuur daarmee de natuur!”
Aldus een verbijsterde en geïrriteerde Winnie Paddington, namens de Partij voor de Dieren en World Animal Protection, die net de zoveelste walgelijke bear pic onder ogen kreeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *