“En als er toch woorden vallen, vallen er ongetwijfeld woorden, want je kunt niets meer zeggen tegenwoordig. Er wordt niet meer gedacht, beargumenteerd of op feiten afgegaan, er wordt alleen nog maar gevoeld en dan vooral met die allesbepalende onderbuik. Tja, en dan weet je het wel hè. Uit het niets komen scheepsladingen slachtoffers bovendrijven en ligt #metoo of anderszins grensoverschrijdend gedrag ook nog eens op de loer!”
Peter de Zwijger, geen familie van Willem, maar wel een ervaren talkshow host, hangt zijn verbale kwaliteiten na dit interview met Cyniclown Magazine voorgoed aan de wilgen.
“”Als je het niet zeggen kan, zing het dan!” was heel lang nog een mooi alternatief, maar sinds de banaliteiten bij The Voice Of Holland, waarbij ook een slechte taalbeheersing naar boven kwam -vocaal en oraal zijn immers twee verschillende zaken- zijn alle mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan definitief onmogelijk geworden. In onze talkshow wordt dus vanaf nu alleen nog gezwegen. Zwijg dus met me mee en wees mooi. Pssssst!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *