Vrijheidswaanzin, de actiegroep onder leiding van Aart S. Engel, broer van Wimmie, pikt de huidige gang van zaken niet langer en roept op tot ‘solitair doch solidair’ protest. “We weten helemaal nog niet wat al die vrijheden met ons en de natuur gaan doen! De geschiedenis wijst uit dat vrijheid vaker heeft geleid tot losgeslagen bendes. Zo werden er bloemen uitgeroeid in het flowerpower tijdperk  en heeft de regenboog het de laatste jaren zwaar te verduren. Ik moet me daar tegen verzetten en hoop dat velen mij volgen. Dat is mijn broer ook gelukt, dus ik verwacht in deze dan ook geen discriminatie! Accepteer deze overheidstirannie niet langer en kom in verzet, maar doe het veilig, al was het alleen al voor jezelf. Situeer je achter je raam, op je balkon of op plekken waar verder ook nooit iemand komt. Applaudisseer daarna flink voor jezelf en je zult zien hoe bevredigend en echt bevrijdend dit voelt!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *