Kortsluiting, welke eerder al werd waargenomen bij The Voice Of Holland en Voetbalclub Ajax, legt momenteel de gang van zaken binnen politieke partij Volt volledig plat. Het kan dan ook haast geen toeval meer zijn. Voice, Voetbal, Volt; allemaal met de V van vout en dat is uiteraard hartstikke fout! Opvallend is echter wel dat het nu een Vrouw is die is geschorst. Ze is lid van de tweede kamer, maar het zou te gemakkelijk en te verregaand zijn om een foto van haar daarom het predicaat ‘dick pic’ mee te geven. Het lid zelf is zich dan ook van geen kwaad bewust en de partij wil er ook niets over kwijt. De geruchtenstroom in deze, die zich inmiddels in een ware stroomversnelling bevindt, spreekt van een ‘grote mate van weerstand’ die zij binnen de partij zou hebben opgebouwd tegen van alles en nog wat, waardoor de energietransitie ernstig in het gedrang komt. En dat kan natuurlijk echt niet binnen Volt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *