Slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag binnen deze branche laten er geen gras meer over groeien en doen massaal aangifte. “Wij zijn inderdaad een buitengesloten groep, maar om daar meteen ook maar de conclusie aan te verbinden dat we op sociaal gebied groentjes zijn die zich het gras voor de voeten weg laten maaien, getuigt niet echt van inlevingsvermogen. Met het domweg bij elkaar harken van zoveel aannames heeft men niet alleen de kantjes eraf gelopen, maar  kon het ook niet meer binnen de perken blijven.”
Aan het woord is K. Poortvliet, algemeen directeur van de OBTK, de Overkoepeling Bos- en Tuin Kabouters.
“Binnen onze organisatie blijkt het een takkenzooi te zijn waar tot op heden geen melding van is gemaakt bij onze vele loketten. We waren al wel een onderzoek begonnen naar aanleiding van geluiden over kabouter Spillebeen die zich seksueel zou misdragen op bosmeubilair in de Ajax kleuren, maar ja, dat zingt dan rond en bewijst nog niets. Toen gisteren echter beelden vrijkwamen  van Pauper Kabouter die zijn ‘smurfin’ min of meer aan haar muts over de grond sleurde, hebben we beide heren meteen geroyeerd. En we vrezen dat er nog veel meer uit dezelfde vijver hebben geprobeerd te vissen. Hoe dan ook, om overwoekering te vermijden, zal alles uiteindelijk boven water moeten komen. We roepen iedereen dan ook op om geen blad meer voor de mond te nemen, maar in het belang van de gedupeerden richten we ons nu eerst op hun veiligheid in eigen huis en tuin.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *