In onze maakbare maatschappij lag een simpele oplossing al snel voor de hand. Het idee is eigenlijk ook al heel oud. Houd je huisdieren thuis bij vuurwerk, je kinderen bij epidemieën en nu dus je handen in verband met grensoverschrijdend gedrag. Die aanpak kent ook alleen maar voordelen: Als je weggaat wordt je uitgezwaaid, als je thuiskomt geknuffeld en bij meerpersoonshuishoudens zijn er de hele dag genoeg handjes thuis om de boel heerlijk aan kant te maken. Je belde al handsfree en de auto weet inmiddels zelf de weg. Op het werk zijn de meeste apparaten stem gestuurd, dus op bijna alle vlakken is dit handigheid op niveau. Alleen een hand voor de mond is niet meer mogelijk, maar nu Corona op zijn retour is, mogen we iedereen toch gewoon weer in het gezicht hoesten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *