“Zijn we net een beetje bekomen van Corona met alles erop en eraan, worden we overweldigd door een mogelijk terminale kwaal uit Moskou onder het motto: beter een goede buur dan een verre vriend.” Aldus een terecht bezorgde president Zelensky. Deze vriendelijke buur blijkt namelijk patiënt zero te zijn van een mogelijk nieuwe pandemie. Vladimirovitsj Insanovitsj, voor intimi ook wel Poetin, wat Russisch is voor hoerenjong, is de persoon waardoor Oekraïne wederom ten prooi is gevallen aan een Virus. Aangezien het land zich momenteel ook in oorlog bevindt, bemoeilijkt de ingestelde avondklok de situatie significant. Mondkapjes zijn al wel uitgedeeld, in Rusland zelfs om meerdere redenen waar verder over gezwegen wordt, maar van een wereldwijde fascinatie is vooralsnog geen sprake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *