“Jullie lacherige opmerking dat er helemaal geen WK kantklossen is in Rusland, spint absoluut geen garen en raakt dus kant noch wal! We willen domweg solidair zijn met alle andere Nederlandse sporters en de gehele bevolking van Oekraïne!” Doortje van Punnik, woordvoerster van de Nederlandse Kantklossers Bond, voelt zich duidelijk miskend en veegt een traantje weg. “We hebben heel zorgvuldig en met ambachtelijke precisie al onze materialen geel en blauw geverfd en wensen dus niet uitgelachen te worden. En voor de vele zogenaamd oprechte excuses die jullie redactie daarna aanbood kopen we natuurlijk al helemaal niets. We hebben daarom veel liever dat jullie een donatie in onze clubkas doen ter ere van de slachtoffers, want die zijn pas echt de klos!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *