Na het adembenemende succes van de mondkapjes is het Sywert van Lienden wederom gelukt om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de behoeftigen in onze maatschappij. “En dat geheel zonder winstoogmerk, zoals jullie dat van mij gewend zijn!” aldus van Lienden.
“Ik kwam op het idee door mijn interesse in duurzaamheid binnen de multiculturele samenleving. De boerka was eigenlijk al snel het mondkapje bij uitstek gebleken, maar we bleven steeds zitten met het strookje materiaal dat er ter hoogte van de ogen wordt uitgeknipt. Nu ik echter zelf mogelijk ook even moet blijven zitten, valt alles simpelweg op zijn plek. Mijn toekomstige collega’s zijn uitermate enthousiast en hebben allemaal al een paar exemplaren besteld. Gratis uiteraard, want je naait je maten natuurlijk niet. Aangezien ik echter niet helemaal zeker weet of dat principe voor mijn aanstaande naasten ook geldt, heb ik meteen maar een deugdelijke afsluitende buttplug ontwikkeld. Puur ter bescherming van mezelf en ook weer geheel zonder winstoogmerk!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *