“Gelukkig waren er veel getuigen tijdens het pleinfeest in ons mooie dorp, alhoewel ik me realiseer dat ‘gelukkig’ een wat misleidende woordkeus is. Je moet tegenwoordig ook zo oppassen als je met de media praat. Mogelijk bent u ook helemaal geen verslaggever, want wie noemt zijn eigen blad nou Cyniclown Magazine?!” Burgemeester annex Prins Carnaval Pjotr XVII van Roebeldonk lijkt tamelijk aangeschoten door een cocktail van gevoelskwesties. “Ons mooie Carnaval is hierdoor voor het derde jaar op rij verknald, dus die kloothommel moest hoe dan ook hangen. Op basis van de vele aanwijzingen van het nog ruimere aantal aanwezigen, hebben onze boa’s en politiemensen de dader gelukkig snel kunnen aanhouden. Het bleek een typische lafbek te zijn, die zoiets alleen maar met een vermeende overmacht aandurft, maar dan kent ie ons Limburgers nog niet. Ze zitten alle 41 vast. Alaaf!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *