De inmiddels alweer een half jaar legale website ‘’waageenseengokje.online” kan vanaf juni niet meer met twee vingers in de neus van hun nieuwe verdienmodel gaan genieten. “Alhoewel dat in de afgelopen tijd van fors ventileren en vooral blijven ademen niet direct voor de hand lag”, legt Virtual CEO Arend Havik uit. “Door massale protesten van armoedzaaiers en online losers destijds hebben we gekozen voor een webshop met uitsluitend bestsellers, waardoor er voor iedereen een win-win situatie ontstond. En het mooie eraan was dat er totaal geen luchtje aanzat. Dezelfde overheid die ons destijds tijdens de lockdowns nog legaliseerde met de slogan “Haal vaker een frisse neus, ga wandelen en shop lokaal!” neemt ons nu bij de neus en draait ons de nek om. Bij ons zijn ze echter nog zeker twee maanden te verkrijgen. Shop dus lekker lokaal vanuit je bureaustoel of vanaf de keukenkruk, wandel uren door onze collectie en bestel zo vaak als je wilt en zo lang het nog kan een frisse neus. Voor de perfecte maatvoering hebben we zelfs een handige tool ontwikkeld, want u wilt toch ook het neusje van de zalm?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *