“Het is een paradox in een paradox, dus eigenlijk een waanzinnige waarheid.”  Aan het woord is Cor Onana, namens het Openbaar Ministerie. “Nee, ik ben geen familie van Ajax-keeper André. Met die club wil je momenteel trouwens ook niet in verband gebracht worden. Het is allemaal zeer complex, maar ik probeer het toch uit te leggen. Volgens mijnheer Engel en zijn beweging bestond er geen virus en al helemaal geen pandemie. Daarmee was hun eigen bestaan als protestgroep meteen onlogisch en zinloos. Het nepnieuws op Sociale Media alsmede de Deep Fake technieken zijn echter dusdanig hardnekkig dat zelfs de vermeende verdachte niet meer weet wat hem overkomt, getuige het overigens ongelofelijk slecht geacteerde fimpje dat op diverse kanalen rondgaat. Maar Willem Engel bestaat helemaal niet en iemand die niet bestaat kan ook niet opruien, dus is er geen aanklacht en ook geen aanhouding. Hopelijk ben ik hiermee te volgen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *