“En dan kun je wel zeggen: wees blij dat je eens wat wint, maar wat heb ik daar dan aan als ik daar verder niets aan heb? Ik heb zelfs nog een een tuinbroek gekocht om het monteren tot een feestje te verheffen, dus ik wilde er echt wel wat van maken. Maar mijn vrouw is al een poosje bij me weg dus een geile foto voor op een of andere kalender zat er gewoon niet in. Je weet wel, met van die olievegen in je gezicht.” Bert Biggelmans is zichtbaar levensmoe als hij zijn relaas afmaakt tegen Cyniclown Magazine. “Ik ben ook de handigste niet, waardoor ik me ziek had moeten melden om deze bandenklus te klaren, ware het niet dat ik al drie jaar met een burn-out thuiszit. En dan komt er gewoon geen winter! Dit is ’the story of my life” en ik ben er onderhand helemaal klaar mee. I’m tired!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *