“Zo langzamerhand wordt duurzaam bezigzijn verheven tot ware kunst. Ongelofelijk wat een beetje pandemie en een vleugje oorlog toch heerlijk creatief! maken!” kirt Connie Tener, rechterhand van Rob Jetten bij het ministerie van Klimaat en Energie. “Nu zien we ook weer zaken zo mooi samenvallen dat je je afvraagt: schudt Rob Jetten die nu uit zijn linker- of rechtermouw? Hij keert bijvoorbeeld vanaf vandaag een subsidie uit aan mensen die gaan flossen op de GFT-berg, want daar kan nog meer bij. Dit scheelt een hoop extra waterverbruik bij de huiselijke wasbak en je maakt elke ochtend voor je werk ook nog eens een gezond wandelingetje. Om er zeker van te zijn dat men niet effe snel de auto pakt voor het flossen, is er een handige stappenteller voor om de enkel ontwikkeld die aan het eind van de maand berekend hoeveel CO2-uitstoot en brandstof er is bespaard, waarmee je dan als klap op de vuurpijl weer extra Airmiles kunt verdienen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *