“Ik weet niet wat me overkwam!” Thomas (39) is nog steeds aangeslagen, maar wel in staat zijn verhaal af te maken. “Het is niet dat ik ongelovig was of wilde overkomen, maar ik had helemaal niets met de feiten. Toegegeven, er werd wel heel veel over gepraat, maar het leek alsof alle anderen zich er net als ik verre van wilden houden. Logisch ook! Feiten zijn saai, totaal niet sensationeel of statusverhogend. Maar ineens kwam het op een bijna religieuze wijze over mij heen. Ik werd zo maar uit het niets, en ik zou echt niet weten door wie of wat, gegrepen en er met de neus stevig op gedrukt. Hoe dat voelde? Tja, wat denk je? Bizar en angstig! Feiten zijn namelijk transparant, dus je ziet ze niet. Er zit geen luchtje aan, dus je ruikt ze niet. Maar toen de eerste paniek eenmaal was weggeëbd, voelde ik diep van binnen wat voor een positieve impact ze op je leven kunnen hebben. En geloof me; ik zou niet meer terug willen naar een leven zonder feiten. Ik voel momenteel zo’n innerlijke vrede! En ik loop nu voor de kudde uit, dus hoef niet meer door al hun stront. Het enige feit waar ik me nog een beetje zorgen over maak, is dat ik het op verjaardagen en partijen in het vervolg wel kan schudden met mijn lulverhalen! Maar volgens diezelfde feiten heelt de tijd ook die wonden!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *