Klimaatdeskundige en dierenactivist, tevens CEO van Cyniclowns Streamingsdienst CRUCIFLIX doet zijn, door belangen verstrengelde, bezorgdheid uit de doeken: “Nu Corona op zijn retour is en de maatschappij weer volledig open, raken de meeste levensreddende gewoontes en hypes van de laatste twee jaren massaal uit de gratie. Omdat er aan de bomen steeds meer Lockdown- honden worden aangetroffen, is ook het bench-watchen totaal niet meer populair. De meest uiteenlopende soorten streamingsdiensten en loungebanken hebben dan ook het nakijken gekregen en laat men, vooral sinds de gemeenteraadsverkiezingen, volledig links liggen. We hopen dat de steeds kleiner wordende natuur de groeiende stroom buitenmensen en mountainbikers echter aan kan!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *