Er gaat niets boven Groningen. Zelfs het klimaat en de bijbehorende duurzaamheid niet. Onderzoeker Ijse Koudenburg leest een stukje voor uit het rapport dat naar het Ministerie van Klimaat en Energie gaat: “Groningen scoort niet alleen abominabel slecht op het gebied van isolatie, maar ook het terug leveren van energie aan het gas en stroomnet laat significant te wensen over. Het lijkt wel of ze de kraan bewust dichthouden. De huizen zijn daardoor kieriger dan de koeien tochtig en het enige echt groene wat we  bij al die slechtonderhouden woningen aantreffen is een dikke laag mos. We denken niet gauw in boetes, maar een compensatie aan de rest van Nederland zou hier zeker op zijn plaats zijn!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *