“Het is zo’n slappe quiz! Iedereen is bang voor Abel en Devrim, terwijl de vraag eigenlijk zou moeten luiden: who the fuck zijn dat?  Oké, Dr. Jekel mocht de afgelopen twee jaar wel wat informatie spuien op TV en Chantal Janzen valt al wat langer omhoog, maar die Cindy en Nynke hebben toch ook nog nooit ergens wat gepresteerd? En dat noemt zich dan Champions!” Bennie Zuur raast nog even door op de ingeslagen sarcastische weg: “Ook de spelopzet is te dom voor winnaars als ik. Je speelt toch altijd tegen alle vijf de Champions voor het hoogste bedrag?! Want als je kiest voor minder en je verliest alsnog, ben je pas echt een loser! Maar als je weet dat hoe dan ook 90% verliest, kun je wel nagaan hoe bedroevend laag het niveau van de geselecteerde deelnemers is. Nog lager dan van de vermeende Champions, oftewel: het is allemaal doorgestoken kaart Ik geef me dus niet eens op, want ik ben gewoon veel te slim om er überhaupt uitgepikt te worden. En met de hoge benzineprijzen sinds de oorlog tussen Azerbeidzjan en Finland heb ik de laatste zes weken door thuis mee te spelen al meer verdiend dan door elke week met de auto maar weer naar de studio te rijden. Dat noem ik pas een winnaarsmentaliteit!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *