Huisman Barry is er klaar mee. “Iedereen wil die zegels, terwijl ik juist alleen maar in de complete pakketten geïnteresseerd ben. Ik vind het prima dat men oproepjes in de supermarkt neerhangt voor extra zegels, maar van mij krijgen ze ze alleen nog in ruil voor een volle doos. Ik werk me de hele dag al het schompes en breng mijn zuurverdiende centen naar de super, alwaar ze via mijn klantenkaart simpel kunnen zien dat ik elke week recht heb op zo’n cadeaubox. Dat scheelt een hoop gezeur en gezever en is ook nog eens beter voor het milieu. Het moet namelijk alleen al een fortuin kosten aan papier voor zegels, spaarkaarten en al die oproepjes. Met dit superidee kan mijn doos in de toekomst zelfs opgeplust worden naar een jumbo-uitvoering!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *