“Hij werd er zo rustig van als ik hem op schoot nam, dat ik niet lang hoefde na te denken toen ze me bij GroenLinks als Au Pair vroegen. We hadden ook al eerder afgesproken dat we elkaar vast zouden houden en die loyaliteit komt nu buiten de PvdA helemaal tot zijn recht. Naast Jesse geniet ook ik daar in volle teugen van. Vooral als hij in zijn eikeltjespyama met de haartjes nog nat links van me op de bank komt zitten om samen ‘Den Haag Vandaag’ te kijken. Dan smelt mijn rode moederhart. Omdat dat hart echter ook groen moet blijven, ben ik hem nu aan het leren dat één keer per dag douchen meer dan voldoende is, zelfs als dat maar zeven minuten is. Aan het gejengel, gejank en gestampvoet tijdens dat proces merk je pas weer dat het eigenlijk nog een kind is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *