Voorzitter Everhardt gaat tijdens de persconferentie diep door het stof. “Omdat de rapen nu echt gaar zijn, neemt niemand meer een blad voor de mond. Ik heb zelfs al D666 voorbij horen komen, dat bijbels zou verwijzen naar ‘van Drimmelen het beest’, maar ook D69 wordt mondeling veel gebezigd. Frans heeft dus niet alleen een medewerker, maar ook onze partij en de door ons zo gewenste nieuwe bestuurscultuur genaaid. Sigrid Kaag zal dat verlangen echter met alle middelen en charmes fier overeind blijven houden, alsmede Rob Jetten die mij tevens het volgende advies meegaf: “Die 66 in D66 staat natuurlijk voor onze gebroederlijke lepeltje-lepeltje houding, dus ga voor de buitenwacht ook gewoon effe op de knieën!””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *