“Er gaat in ieder geval een frissere wind waaien”, zegt Henk Nijboer die erg tevreden is met zijn tweede plaats tijdens de interne PvdA verkiezingen. “Er kan er maar één de beste zijn en met haar houden we het linkse oppositie-damestrio intact: Attje, Lilian en Jesse. Na de Limburgse gezapigheid en de lucht van kolenmijnen gaan we ons nu weer richten op waar het echt om gaat. Na het eerste blad bier was er meteen al ruimte voor boeren. Na het tweede blad knapte ons klimaat zienderogen op en na het derde blad zongen we “den Uyl is in den olie” van Boer Koekkoek, alhoewel die fossiele grensoverschrijding in deze tijd totaal niet meer voor te stellen is. Zolang Attje echter geen kuiken van Joop blijkt te zijn, verwachten we geen andere domme dingen, maar het vierde blad is inmiddels onderweg!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *