“Mijn cliënt is ernstig verontwaardigd over de vermeende vleselijke lusten die hij erop na zou hebben gehouden en stelt dan ook met klem dat er minimaal een top 10 aan exquise vleessoorten op al zijn BBQ-bijeenkomsten voorhanden was, getuige de aan het eind van dit bericht bijgevoegde bewijslijst.
En ja, kosten noch moeite zijn gespaard om iedereen smaakvol aan zijn trekken te laten komen, maar om dat vervolgens af te doen als ‘typisch Italiaans’ en te vergelijken met de ‘Bunga-Bunga” feesten van Silvio B. (geen familie trouwens), overschrijdt niet alleen de grenzen van het fatsoen, maar vooral die van het wederzijdse respect. Zo ontstaat er een vriendschapsvacuüm en is er zelfs sprake van discriminatie door etnisch profileren. Als de net zo vermeende slachtoffers achteraf dus hardnekkig blijven beweren dat ze alleen maar aan een salamiworstje of Italiaans gekruid gehakstaafje hebben mogen knabbelen, verdraaien ze niet alleen de feiten, maar ontkennen ze ook hun eigen keuze en aandeel in het geheel. Naast laster en smaad is hier namelijk ook nog sprake van een culinaire wansmaak en zeer gebrekkig Nederlands, want men heeft vocaal waarschijnlijk verwart met oraal!”

1. Pollo e patate al forno
2. Saltimbocca alla Romana
3. Vitello Tonnato
4. Filetto di Manzo ai porcini
5. Ossobuco alla Milanese
6. Tagliata di Manzo con rucola e grana
7. Cotoletta alla Milanese
8. Scaloppine di vitello
9. Involtini di carne
10. Polpettone al forno
11. Costolette di agnello a scottadito

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *