“Voor de 60 plussers roept het nieuwe Omroep Max programma ‘Uit De Oude Doos!’ wellicht de ondeugendste herinneringen op aan ‘De Lopende Band’ van Mies Bouwman.” Communicatiemedewerkster en medebedenkster Anneke Dotes is razend enthousiast als ze het format aan ons mag presenteren. “In dit programma komen de behoeftes uit de tijdsgeest van toen en nu op een intieme manier samen. Twaalf 70+ BN’ers toveren per aflevering een bijzonder voorwerp tevoorschijn en moeten dan met een smeuïg verhaal de kijker proberen te overtuigen hoe dat voorwerp in hun oude doos is terechtgekomen. De senior die dit het meest prikkelend doet, gaat met een welverdiend pensioen naar huis, want cancelen vinden we onnodig schadelijk en vooral respectloos. De kijker moet dit vervolgens allemaal aanhoren én ook nog eens onthouden Het is dus tevens een mix van ‘Out Of The Box” denken en de ‘Max Geheugentrainer’, waarbij uiteindelijk diezelfde kijker, en dus niet de sponsor, bepaalt wie er nog een poosje op de buis te zien zal zijn en wie helaas niet!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *