“Natuurlijk begrijp ik dat het vervelend is om te moeten schakelen, want dan had je wel een autovakantie geboekt”, zegt Jet van de Vlugt die de persconferentie namens Schiphol zeer empathisch aanvliegt. “Net zoals wij hier hebben deze mensen allemaal drukke banen en dan ben je blij dat je er even tussenuit kunt, omdat je er tijdens je werk namelijk liever niet uitvliegt. Maar benut die mogelijk dan ook zo optimaal mogelijk en relax en geniet vooral vanaf de eerste seconde. Snuif het allemaal heerlijk in je op, want de reis ernaartoe is over het algemeen belangrijker dan het doel. Daarnaast stel je de plicht tot CO2 compensatie nog even uit en van uitstel komt afstel, dus valt er meteen een toekomstige last van je schouders. Die extra bagage hoef je dan ook niet meer mee te zeulen wat, wanneer je met KLM en haar koffersmijters vliegt, ook nog eens verrekte goed uitkomt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *