Gelukkig gaat het weer goed met Hans Kazàn, maar het blijft  raadselachtig wat zich op de medische bühne allemaal heeft afgespeeld. Prof. Dr. Ph. Somatis, directeur van het Portugese ziekenhuis waar Hans door een kritisch team werd bestudeerd, tovert moeiteloos zijn patiëntendossier tevoorschijn: “We kwamen echt de gekste voorwerpen tegen, in en op zijn lijf. Kapitalen aan muntjes in al zijn lichaamsopeningen, bossen kunststofbloemen in zijn mouwen, duiven en konijnen in zijn hoed en kilo’s aan speelkaarten in zijn kaak-en keelholtes. De munten waren allemaal van koper en iedereen weet dat een overdosis daarvan dodelijk kan zijn. Maar ook kunststof in je bloedbaan en geplastificeerd karton in je luchtwegen is verre van gezond. En zeker na de Covid pandemie zouden we toch moeten weten dat een constante aanwezigheid van kleinvee in combinatie met gevogelte levensbedreigende kwalen kan oproepen. Maar vooral onderzoeken we momenteel de gevolgen van zijn jarenlange genderneutraliteit. Hij is namelijk de oudste mens die rondloopt met een toverstaf én een goocheldoos en is daarmee het rolmodel voor een groot publiek dat we, hoe paradoxaal ook, voor een illusie willen behoeden!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *