“Er viel geen drol meer aan te verdienen en dat is zuur!” Woordvoerder Barry Pruim van Detailhandel Nederland kijkt sip. “De mentaliteit verandert sneller dan de looproutes in onze winkels. Vakkenvullen is zelfs een vak apart geworden. En daar waar wij eerst nog het patent op zegeltjes bij de producten hadden, doen postkantoren tegenwoordig  boodschapjes bij de zegels. Deze kruisbestuivingen moeten we helaas met een lachend gezicht accepteren om ons niet te verlagen tot het niveau van de azijnpisser. Want als je denkt dat met het al jaren aanhoudende gezeik het spul niet meer aan te slepen is, pies je volledig naast de pot. Net als de vleesvervanger het vlees overbodig maakt, maakt de stampvoetende zeurbek het ambachtelijke azijn incourant. Wij gaan nu dus een cursus geven, in de winkel en online. Hoe Leer Ik Met Een Lachend Gezicht Zuur Te Zeggen! En omdat dat nog best moeilijk is, is die voor azijnpissers zelfs gratis. Want ondanks dat het om het innerlijk gaat, wil het oog zoals altijd ook wat!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *