“Het is verdorie Angela voor en Angela achter, maar dat mens komt er hier niet in!” Kroegeigenaar Ben van de Drift bekijkt het op dit moment nog tamelijk nuchter. “Schijnbaar heeft ze nu ook al verstand van seksueel intimiderend gedrag en moeten de wijffies naar haar vragen als ze worden lastiggevallen. Maar ze is hier nog nooit geweest, terwijl ik er echt alles aan gedaan heb om haar hier te krijgen. Ze lust er volgens mij wel pap van namelijk. En niet alleen van keiharde seks, waarbij zij mij volledig mag domineren, maar ook van een flinke borrel, want ik hoor haar op TV altijd met twee tongen spreken en dan weet je het wel als horecaman in hart, lever en nieren: Die is straalbezopen! Maar Angela, mocht je dit lezen, de deur staat nog op een heel klein kiertje, want het lijkt mij nog steeds de natste droom om samen met jou achter de bar te komen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *