Nog geen 24 uur na de zinderende finale heeft Vladimir Poetin een overwinningsspeech gehouden waar niet alleen muziek in zat, maar waarmee hij vooral toekomstperspectief biedt. “Het was natuurlijk al lang niet meer de vraag óf de winnaar uit het Groot Russische Rijk zou komen, maar wie van de 25 dit uiteindelijk ging zijn. Die spanning is nu voorbij maar heeft plaats gemaakt voor onzekerheid; welke van de meer dan honderd wereldsteden die op ons grondgebied liggen, wordt in 2023 het volgende decor voor dit spectaculaire diversiteitsfestijn? Welnu, niet alleen vanwege de vlekkeloze organisatie in 2021 en door de inclusieve bereikbaarheid, maar vooral natuurlijk door het argument dat er met kop en schouders bovenuit steekt, de Roebelmast, is de keus wederom gevallen op Pjotrdam! Tickets zijn vanaf nu te boeken via reisbureau Corendonbas, echter tegen louter Russische valuta!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *