“Dat de dames Kuiken, Marijnissen en Klaver van het linkse blok liever iets intiems met elkaar doen dan naar rechts swipen, is bekende bijvangst die volgens de privacywet juist niet openbaar gemaakt mag worden”, zegt onderzoeksjournalist Sonny Ericsson van Cyniclown Magazine. “Maar omdat de Volkskrant zich alleen maar richtte op de minister-president en het op woensdag 18 mei sowieso gehacktdag was in Politiek Den Haag, hebben we daar mooi misbruik van gemaakt. Naast die uiterst frivole speelsheid blijkt er dus ook gegamed, gegokt en belegd te worden tijdens de volksvergaderingen, waar wij als belastingbetaler, met of zonder toeslagen, volledig voor opdraaien. Als het na zo’n dag scherm-turen dan uiteindelijk op belangrijke beslissingen aankomt, bellen ze massaal, maar vooral onbeperkt met elkaar, want die gesprekken hoeven niet opgenomen of gearchiveerd te worden. Daarmee zijn ze echter niet alleen niet transparant, maar vooral onbereikbaar voor hun zo geliefde stemvee!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *